Kas naujo
Lietuva
Kokių klaidų nedaryti renkantis apatinį trikotažą?
Tobulai parinkti apatiniai – geros savijautos ir tobulos išvaizdos pagrindas. Tačiau jo įsigijimas ne visada yra toks lengvas procesas. Į kokias klaidas reikėtų atkreipti ypatingą dėmesį renkantis apatinius – tiek liemenėlę didelei krūtinei, tiek apatinius vyrams? Štai pagrindiniai aspektai, ką kiekvienas iš jūsų turėtumėte žinoti.
Kas naujo | 4 MIN.
0
Šiauliai
JUPOJA mini 25-ąjį gimtadienį: „Eternit Baltic“ atstovas pristato  fibrocementinius banguotus lakštus ir „Cedral“ dailylentes
25-ojo gimtadienio proga prekybos centras JUPOJA pakvietė statybinių medžiagų gamintojų atstovus pasidalinti patarimais ir pristatyti savo produkciją. Devyniuose vaizdo įrašuose specialistai pasakojo apie naujoves, žarstė patarimus tiek profesionalams, tiek savarankiškai namus remontuojantiems mėgėjams. Primename, kad platų aukštos kokybės produktų asortimentą rasite JUPOJA prekybos centruose.
Kas naujo | 3 MIN.
0
Lietuva
Kas yra repelentai nuo uodų?
Jei jau domitės šia tema, tikėtina uodai jums įkyrėjo iki gyvo kaulo. Ir nieko čia keisto, nes būtent šie maži kraujasiurbiai yra vienas iš didžiausių šiltojo sezono nusivylimų. Thermashop.lt apsaugos nuo uodų ekspertai teigia, kad repelentai nuo uodų yra cheminės kilmės medžiagos atbaidančios šiuos įkyrius vabzdžius. Ir jei žodžių junginys cheminės kilmės medžiagos jums atrodo grėsmingai, leiskite paneigti šį faktą tuojau pat. Repelentai nėra kenksmingi žmogui, jie kenksmingi tik vabzdžiams, tad būtent šie skraiduoliai ir lekia kuo tolyn nuo šio nemalonaus kvapo.
Kas naujo | 4 MIN.
0
Lietuva
Visais laikais mėgstamiausia grilinimo sezono mėsa – kiauliena: kaip ją gardžiai paruošti kepimui?
Kiauliena – bene dažniausiai pirkinių krepšelyje atsidurianti mėsos rūšis, o savo populiarumo ji nepraranda ir atėjus pavasariui bei prasidėjus grilinimo sezonui. Tačiau sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė atkreipia dėmesį, kad kiaulienos patiekalais reikėtų mėgautis saikingai.
Kas naujo | 5 MIN.
0

Lietuva
Kokį grilių rinktis ir kaip pasiruošti sezonui: apie mėsos kepimą ant grotelių pasakoja maisto technologas
Įsibėgėjant pavasariui, vis daugiau lietuvių pradeda maisto gaminimo ant grilio sezoną. Juk nesvarbu, koks oras – grilinti galima visada. Ant grotelių dažniausiai atsiduria įvairūs mėsos gaminiai: kepsniai, dešrelės, šašlykai ar šonkauliukai. Svarbu naujam sezonui pasiruošti ne tik gaminamus produktus, bet ir grilių. Jei perkate naują – tinkamai jį išsirinkti. Virtuvės šefas dalinasi naudingais patarimais, kurie pravers tiek grilio naujokams, tiek ir patyrusiems kepėjams.
Kas naujo | 5 MIN.
0
Lietuva
Ūkininkai jau pradėjo bulvių sėją: kokio derliaus šiemet laukti?
Bulvių sėja Lietuvoje – jau prasidėjo. Nors šiemet pirmosios bulvės pasodintos anksčiau nei pernai, pirmojo šviežių lietuviškų bulvių derliaus ūkininkai tikisi sulaukti kaip ir kasmet – liepos pradžioje, maždaug per Mindaugines. Visgi, ar derlius bus gausus, ar kiek kuklesnis – numatyti sunku. Pasak ūkininkų, viskas priklausys nuo oro sąlygų, kurias sunku nuspėti.
Kas naujo | 3 MIN.
0
Lietuva
Prieš pirmuosius pavasarinius darbus darže, nepamirškite trijų žingsnių, kaip tinkamai pasirūpinti daržo įrankiais
Kai saulės kasdien vis daugiau, taip ir norisi eiti į lauką bei suleisti rankas į žemę. Bet planuojant tai, kokius augalus šiemet norite daiginti ir auginti, svarbu pasirūpinti ne tik jais, bet ir savaisiais darbo įrankiais.
Kas naujo | 5 MIN.
0
Lietuva
Pavasarinis susidūrimų su gyvūnais kelyje pikas: rizika išauga ne tik rajonuose, bet ir mieste
Rizika susidurti su į kelią išbėgusiu laukiniu gyvūnu yra kiekvienu metu laiku, tačiau keli mėnesiai pasižymi išaugusia tokių eismo įvykių tikimybe. Vien praėjusią savaitę iš 385 policijos registruotų eismo įvykių net 30 procentų (115 įvykių) buvo susidūrimai su gyvūnais. Ankstesnių metų statistiniai duomenys rodo, kad jau gegužės mėnesį tokių eismo įvykių tikimybė šoktelės beveik du kartus. Didžiausią pavojų eismui paskutinį pavasario mėnesį lems išaugęs stirnų judrumas.
Kas naujo | 6 MIN.
0