Virtuvės princesė
Lietuva
Vyrai, iškepkite moterims sausainių
Artėja Moters diena. Vyrai, ar jau sugalvojote, kaip nustebinsite savo mylimas moteris? Jei vis dar nekilo jokia mintis, leiskite, aš padėsiu. Moterims nieko nėra maloniau už jūsų dėmesį, tad vien nupirkę tulpę greičiausiai neišsisuksite. Siūlau planą: iškepkite sausainių, paruoškite kavos, įteikite gėlių ir leiskite savo damai pavakaroti su draugėmis!
Virtuvės princesė | 3 MIN.
0
Lietuva
Kalėdinis „Skruzdėlynas“: pagamins ir neįgudę
Per didžiąsias metų šventes visos norime svečiams padaryti įspūdį. Užsibrėžiame iškepti tortą kaip iš paveikslėlio, pagaminti dar neragautą mišrainę. Šį kartą nusprendžiau Kalėdoms pagaminti tai, ką išmokau dar mokykloje – skruzdėlyną. Jis jau spėjo tapti mūsų švenčių vizitine kortele, todėl nėra prasmės eksperimentuoti su nežinomais tortų receptais.
Virtuvės princesė | 4 MIN.
0
Lietuva
Ruduo – cinamoninių bandelių metas
Namuose vėsu, nejauku? Išsikepkite cinamoninių bandelių. Namai pašils nuo orkaitės kaitros ir prisipildys nuostabiausiu aromatu!
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Lengviausias varškės tortas, kuris pavyks ir „susipykusiems“ su konditerija
Jei esate įsitikinę, kad jums nesiseka gaminti tortų ir pyragų, duokite sau dar vieną šansą ir pabandykite šį, itin lengvą receptą. Varškės tortas gaivus, tvirtas ir gali virsti tikru meno šedevru, jei jį padekoruosite.
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Įdarytos bulvės - lengvas ir skanus patiekalas
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Velykinės salotos vienam: pagal kiekvieno skonį
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Įdaryti rožiniai kiaušiniai papuoš Velykų stalą
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0

Lietuva
Nostalgija: pasigaminkite „mokyklines“ kopūstų salotas
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Valentino dieną į saulėtą Ispaniją mintis nukels paelija
Virtuvės princesė | 3 MIN.
0
Lietuva
Ką valgyti pusryčiams: greita ir skani tortilija
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Dieviškas vištienos troškinys vėsiam rudeniui
Rudenį, rodos, galėčiau valgyti tik sriubas. Tik viena bėdelė. Vyras visai nevalgo trintų sriubų ir išskirtiniais atvejais skystas. O sau vienai virti man visada nekyla ranka. Tai šį kartą dariau tokį troškinį su daugiau skysčio. Aišku, padariau vieną klaidą - įdėjau siaubūną brokolį, kuris baisiai išgąsdino mano sutuoktinį  Na ir kas, beveik viską suvalgiau pati viena.
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Alytus
Vištiena grietinėlės padaže
Šį kartą gaminau kiek kitokią vištieną. Hmm, su kumpiu. Ir šonine.  Bet labai norėjosi suteikti kažkokį prieskonį, cinkelį. Ir man pavyko!
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Anties krūtinėlė ir jo didenybė kukurūzas
Sutikite, kai vasara karšta, nesinori stovėti prie keptuvės, o sunkus maistas dar labiau atima jėgas. Būtent todėl nusprendžiau pagaminti lengvą antienos krūtinėlę, o vietoj bulvių ar ryžių rinkausi kukurūzą ir keptus pomidorus.
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Burgeriai su... triušiena: dar niekas tokio nebandė?
Burgeriai su vištiena, su jautiena, plėšyta kiauliena, vegetariški, su grybais. O kas sakė, kad negalima daryti su triušiena? Bent aš tokių negirdėjau, todėl nusprendžiau gaminti. Ir tikrai nepasigailėjau!
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Troškinta triušiena – tarsi debesų gabalėliai
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Vilnius
Žaibiškai raugti agurkai: po 1,5 valandos mėgausitės skoniu
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0
Lietuva
Purus kaip debesėlis varškės apkepas
Virtuvės princesė | 2 MIN.
0